Sloopwerkzaamheden waar u geen omkijken naar heeft

Transportbedrijf J. Ruitenbeek verricht het sloopwerk voor kleine tot middelgrote projecten. Alle vrijkomende materialen worden gesorteerd en afgevoerd. Het sloopwerk vindt op een verantwoorde en duurzame manier plaats. We voeren dit veilig uit voor mens en omgeving.  

Veilig slopen en afvoeren

De medewerkers van Transportbedrijf J. Ruitenbeek zijn allen VCA-gecertificeerd. Die certificering houdt mede in dat zij gespecialiseerd zijn in het veilig afbreken van bouwwerken en het gesorteerd afvoeren van bouwmateriaal. Daarbij zorgen onze medewerkers ervoor dat er gesloopt wordt met aandacht voor de omgeving. Moet alleen de aanbouw worden gesloopt? Dan zorgen we ervoor dat de rest van het pand zonder schade blijft staan.

Meer weten? Neem contact op

Afval scheiden en recyclen

Het puin dat vrijkomt bij een sloop, wordt door ons afgevoerd, gescheiden en waar mogelijk gerecycled. Veel materialen kunnen opnieuw gebruikt worden. Omdat we het milieu zo min mogelijk willen belasten, zorgen we ervoor dat alle herbruikbare materialen aan verschillende recyclingbedrijven worden aangeboden.